PORUKA KEMALU MALOVČIĆU

Šejla Zonić objavila sliku staru 29 godina: Daidža, sretan ti rođendan

Kada sam krenula u srednju muzičku školu dobila sam od njega savjet koji nikada nisam zaboravila

Šejla Zonić - Avaz
Šejla Zonić - Avaz
Šejla Zonić - Avaz
Šejla Zonić - Avaz
Šejla Zonić - Avaz
L. S. R.

7.5.2024

Šejla Zonić svom daidži Kemalu Malovčiću čestitala je rođendan.

- Daidža sretan ti rođendan!!! Zdravlja, najviše zdravlja ti želim. Fotografija je nastala prije 29 godina i ovo je moja prva fotografija sa Kemalom Malovčićem, a tu je i moja mama.

Kada sam krenula u srednju muzičku školu dobila sam od njega savjet koji nikada nisam zaboravila…


Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talent njegujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primijenila, a primjenjujem i danas.

Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za “Zvezde Granda”.

Nakon diplomskog obilazila sam svijet sa svojim tadašnjim bendom pjevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji shvatila sam da želim biti dostupna široj publici i sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talent i obrazovanje omogućuje.

Najviše sam bila u nedostatku marketinga. Rješenje sam vidjela u "Zvezdama Granda " i nisam se pokajala. Zahvalna sam i Grandu, i publici, a naročito mojoj porodici i Bogu - poručila je na Facebooku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.